Hirdetés

Harry Potter baglyokat öl

|

Indiában egyre több bagoly pusztulásáért felelős J. K. Rowling klasszikus regényének főhőse.

Hirdetés

Az ázsiai országban egyre jobban fogyatkozik a bagoly állomány Harry Potter miatt, legalábbis a környezetvédelmi miniszter ezt állítja. Indiában hatalmas sikereket aratott a várázslótanoncról készült könyv és film, melynek következtében egyre több kisgyermek szeretne otthonra egy olyan hóbaglyot, mint Harry Potter postása, Hedvig. Ennek következtében egyre többen fognak csapdákkal baglyokat és egyre kelendőbb cikknek is számít, ráadásul a középréteg körében is egyre népszerűbb baglyokat ajándékozni. Mi több, a madarak a héten fokozott veszélynek vannak kitéve, ugyanis hamarosan kezdődik egy hindu ünnep, melynek során nemegyszer feláldozzák őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.