Hirdetés

Harry Potter múzeum nyílik Angliában

|

A kamasz varázsló történetei meghódították az egész világot, hamarosan pedig megnyílik a Harry Potter múzeum is az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

J. K. Rowling életét teljesen megváltoztatta a regénye, ugyanis az írónő rendkívül szegény körülmények között élt lányával, amikor megjelent Harry Potter első kötete ami hamarosan óriási sikereket aratott. Várható volt, hogy a sorozatot előbb utóbb megfilmesítik. Így is lett, a film pedig óriási bevételeket hozott. Azóta elkészült az utolsó rész is, de a rajongók lelkesedése nem hagy alább, így hamarosan múzeumot nyitnak az írónő szülőhazájában, ahol a rajongók meglátogathatják a filmek egyes helyszíneit, díszleteit.

 

(Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.