Hirdetés

Házilag nyomtatott könyvek versenyeztek

|

"Olaszországban is egyre népesebb azoknak a nagyközönség előtt ismeretlen íróknak a tábora, akik alacsony példányszámban, házilag nyomtatják ki művüket interneten."

Hirdetés

Az egyik legnagyobb olasz könyvkiadó a Feltrinelli. Olyan pályázatot hirdetett meg, melyben kifejezetten saját készítésű könyvekkel lehet nevezni. A legújabb bestseller regényt egy weboldalon, az ilmiolibro.it (az én könyvem) nevűn keresik az ott olvashatóak és kinyomtathatóak között. A pályázatra július 31-ig lehet jelentkezni.
A Feltrinelli kezdeményezését az il miolibro portál sikere ösztönözte. A három évvel ezelőtt útjára indított honlapnak már több mint százezer szerzője van, több mint tizenháromezer könyvet nyomtattak ki és árulnak ugyanitt.

 

Forrás: kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.