Hirdetés

Historium Kiadó plusz Vikingek, ez csak jó lehet

|

Sagák Népe címmel kerül megrendezésre Dunaszerdahelyen a Historium Kiadó Viking estje, amit gulyáspartival koronáznak meg.

Hirdetés

A Kiadó esetében már hozzászokhattunk a rendhagyó eseményekhez, amik nagy élményt nyújtanak a történelem és az irodalom szerelmeseinek. A mostani rendezvényük is élményekkel teli órákat ígér.



Bíró Szabolcs készülő, várhatóan jövő tavaszra megjelenő, Ragnarök c. viking sagájából olvas fel részleteket. Ezután – a közönség bevonásával – beszélgetés várható a vikingek életmódjáról, harcmodoráról, szokásairól, vallásáról, illetve az őket övező tévhitekről, na meg arról, hogy mégis mi közük van nekik hozzánk, magyarokhoz. Ezt követően (és akár ezzel egy időben) viselet- és fegyverbemutatót tart a pozsonyi Argyll hagyományőrző szervezet vezetőségi tagja, Kiáts László. A közelgő Ünnepi Könyvhét alkalmából pedig a helyszínen 30-50%-os akcióval vásárolhatók meg Bíró Szabolcs könyvei, illetve a Historium Kiadó történelmi regényei.

A nagyteremben történő felolvasás, beszélgetés és bemutató után az udvaron folytatódik a rendezvény, ahol frissen főtt bográcsgulyás és sörcsap várja a vendégeket. A "sörözős-kofolázós" gulyáspartival egybekötött beszélgetés és közönségtalálkozó éjszakába nyúlóan, meghatározatlan ideig tart majd.

A belépés ingyenes, a gulyásért és a sörért a helyszínen kell fizetni.

 

Forrás: Historium Kiadó

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.