Hirdetés

HistoryCon 2012.

|

Irodalmi és történelmi előadások, dedikálások, akusztikus koncertek, bor-, sajt- és mézkóstolás, karácsonyi könyvvásár, kézműves-standok és népi gyermekjátszóház vár mindazokra, akik december 8-án ellátogatnak Dunaszerdahelyre, a Vermes-villába.

Hirdetés

Első ízben rendezik meg a HistoryCon nevű rendezvényt, amely elsősrorban a kortárs magyar történelmi regényírók találkozója, de emelett a fenn említett programok is gondoskodnak majd a látogatók szórakoztatásáról. a meghívott írók a dunaszedehalyi Vermes-v illában tartják majd meg előadásaikat, de ezen felül az olvasók rendelkezésére állnak: dedikálnak és beszélgetnek a közönséggel.

A résztvevő írók a következők: Bán Mór, Benkő László, Benyák Zoltán, Bíró Szabolcs, Fábián Janka, Fonyódi Tibor, Kovács László, Marcellus Mihály, Muhary Zalán, Nagy Attila és Urbánszki László.

 

Íme a rendezvény tervezett programja, lejjebb pedig a szervezők által készített reklámfilm:

- 14:00 - A rendezvény ünnepélyes megnyitása
- 15:00 - Bihari Kör magyar népi játszóház 1. rész
- 15:45 - Kovács László tanár úr és Nagy Attila közös előadása a történelmi ismeretterjesztő irodalomról
- 16:30 - Bihari Kör magyar népi játszóház 2. rész
- 17:10 - A romantika helye a történelmi regényirodalomban: Fábián Janka, Muhary Zalán és Urbánszki László közös előadása
- 18:00 - Akusztikus koncert
- 18:30 - Birodalmak, sorsok és misztika: Fonyódi Tibor, Benyák Zoltánés Marcellus Mihály közös előadása
- 19:20 - Az Aranymetszés duó akusztikus koncertje
- 20:00 - Vasba öltöztetett magyar középkor: Bán Mór, Benkő László és Bíró Szabolcs közös előadása
- 22:00 - A HistoryCon 2012 zárása

A belépés a HistoryCon 2012 összes helyszínére és előadására díjtalan!

 

Forrás: dunaszerdahely.com

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.