Hirdetés

Hugh Laurie: A Balek

|

„Nem túlzás azt állítani, hogy miközben azért mégiscsak egy feszültséggel teli, pergő, izgalmas krimit tart az olvasó a kezében, úgy érzi, a könyv mellé egy Monthy-Python előadásra is jegyet váltott.”

Hirdetés

 

Laurie könyvében a főhős egy balfék bérgyilkos, nevezetesen Thomas Lang. A történet összetett. Vannak benne jófiúk, rosszfiúk és még rosszabb arcok is. No persze vonzó nőkből sincs hiány, ahogy az egy jó krimitől elvárható. A könyv stílusa könnyed, azok számára ideális, akik kedvelik a szarkasztikusan ironikus humort. „…érthető, honnan is merítette magának Dr. House karakterének legfőbb jegyeit.”

 

James Hugh Calum Laurie 1959-ben született. Színész, humorista, író és zenész. Számos komédiasorozatban szerepelt, de rengeteg játékfilmben is játszott és játszik mind a mai napig. Ezt a könyvet 1996-ban adták ki hazájában Angliában, de magyar nyelven csak 11 évvel később 2007-ben jelent meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.