Hirdetés

Huszonkét kötetes Mikszáth válogatás érkezik

|

Mikszáth Kálmán életműveiből ad ki válogatást a Kossuth Kiadó, ezzel tisztelegve az író halálának századik évfordulóján.

Hirdetés

A huszonkét kötetes válogatás díszkötetes kivetelben a Metropol Napilap médiatámogatásával lesznek kaphatóak az újságárusoknál, a könyvek könyvesbolti forgalomba nem kerülnek. Az első kötet a mai napon került forgalomba, melyben A két koldusdiák és A beszélő köntös című regény kapot helyet. A következő kötet egy hét múlva, szeptember 29-én jelein meg. Az összes többi kéthetente, szerdánként követi egymást. A 220-560 oldalas kötetekben olyan remekműveket olvashatunk majd újra mint a Különös házasság, a Szent Péter esernyője, a Beszterce ostroma, az Új Zrínyiász, A Noszty fiú esete Tóth Marival, A fekete város, A sipsirica, A jó palócok vagy A tót atyafiak.

A 135 x 205 mm-es, egységes, műbőr díszkötésű sorozat első tagja 495-forintba kerül, azonban a huszonkét kötetes válogatásra elő is lehet fizetni, így 20%-al kedvezményesebb áron juthatunk hozzá, 31 290 Ft helyett egy összegben 24 990 Ft-ért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.