Hirdetés

Ingyen letölthető novelláskötet a TRT-től

|

A Történelmiregény-írók Társasága ingyenesen letölthető e-könyvet adott ki. A kötet a társaság szerzőinek novelláit tartalmazza.

Hirdetés

 

Ingyenesen letölthető novellásköttel rukkolt elő a Történelmiregény-írók Társasága. Az antológiát egyfajta karácsonyi ajándékként szánják az olvasóknak. A Sorsok és évszázadok című kötet a társaság szerzőinek írásait tartalmazza, előszavát Fábián Janka írta. Az e-könyven T. R. Salty, Marcellus Mihály, Benkő László, Rozsnyai János, Urbánszki László, Bányai Ilona, Trux Béla, Gál Vilmos, William Gallen (Gál Vilmos), Cselenyák Imre, dr. Várkonyi Tibor, Iván Katalin és Bokor Pál novellái olvashatók.

Az antológiát letöltheted a Történelmiregény-írók Társaságának honlapjáról, INNEN

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.