Hirdetés

Interaktív tankönyvet használnának

|

Az Oxford Egyetem Internet Intézete elkészítette első interaktív tankönyvét, ami a tervek szerint mindenkinek ingyenes lesz.

Hirdetés

Az elektronikus tankönyv elsősorban az oxfordi diákok oktatásához készült, de bárki számára ingyenes elérhető lesz. Mayer-Schönberger, az e-tankönyvön dolgozó professzor elmondta, az új tankönyv interakcióra bátorítja az olvasókat azzal, hogy eldönthetik, mit akarnak tudni, és milyen mélységekben kívánnak elmerülni a témában, majd hozzátette: a digitális kiadványnak nem feladata a nyomtatott könyv másolása, ám nagy hatással lehet az oktatási eszközök és technikák forradalmasításában.

 

Forrás: kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.