Hirdetés

Interjú a pápával

|

Egy német újságíró könyvet jelentet meg, XVI. Benedek pápával készített interjúsorozat alapján, mely olasz és német nyelven lesz elérhető.

Hirdetés

Peter Seewald újságíró, két interjút is készített Joseph Alois Ratzingerrel, mielőtt 2005-ben pápává választották. Legutóbb, idén nyáron készített interjút az egyházfővel, a Castel Gandolfó-i nyári rezidencián. A Vatikán tájékoztatója szerint, a könyv még idén nyáron megjelenik, és elképzelhető, hogy az olasz és német fordítás melett, több nyelvre is lefordítják. Az német újságíró két korábbi kötete, Joseph Ratzinger: Salz der Erde (A Föld sója) és a Gott und die Welt (Isten és a világ) a sikerlisták élén landoltak. Olasz napi lapok értesülése szerint az új könyv címe A világ fénye lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.