Hirdetés

Irodalmi pályázat - Nabokov és én

|

Az Európa Könyvkiadó irodalmi pályázatot hirdet "Nabokov és én" címmel.

Hirdetés

Az Európa Könyvkiadó Vladimir Nabokov életmű-sorozatának utolsó darabja, a szerző összegyűjtött elbeszéléseinek második kötete 2015 tavaszán jelenik meg. Ennek a nagyszabású programnak a befejezését a kiadó szeretné egy irodalmi esttel megünnepelni, és ehhez kapcsolódóan pályázatot hirdetnek.

A kiadó olyan, még nem publikált, szépirodalmi igénnyel megírt elbeszélést vagy paródiát vár, amelyet bármilyen módon Nabokov ihletett. A beérkező pályaműveket a kiadó szerkesztősége bírálja el, és 2015 májusában, a Nabokov-estükön hirdetnek eredményt.

A pályaművek maximális terjedelme: 20 000 karakter.

Díjazás:

I. helyezett: 50 000 forint

II. helyezett: 30 000 forint

III. helyezett: 20 000 forint

 

A pályázat jeligés. Kérik a pályázókat, hogy pályaművükre csak a választott jeligét írják rá, valamint mellékeljenek a pályamű mellé egy adat.doc nevű fájlt, amelyben megírják nevüket és e-mail címüket. Egy pályázó csak egy művel pályázhat.
A kiadó célja egy olyan színvonalú anyag összegyűktése, melyet egy antológiában közreadhatnak.  
Az elbeszélések beküldésének határideje: április 15. 
A kiadó a pályaműveket elektronikusan várja a nabokov@europakiado.hu e-mail címre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.