Hirdetés

Író-olvasó találkozó Baráth Katalinnal és Izing Róberttel

|

Író-olvasó találkozót szervez az Agave Könyvek, a meghívó szövegét lentebb mindenki megtekintheti.

Hirdetés

 

Az Agave Könyvek sok szeretettel meghív mindenkit 2011. május 31-én 18 órai kezdettel a Nyugati téri Alexandra Könyvesházba, ahol Baráth Katalin A türkizkék hegedű című új könyvét, Izing Róbert pedig a Támadás az űrből – a nagy budapesti ufóinvázió című első regényét mutatja be. Az este moderátora és a felolvasások közti beszélgetések vezetője Szilágyi Zsófia irodalomtörténész lesz.

 

Információ a könyvekről

Baráth Katalin – A türkizkék hegedű

A szerző első regénye, A fekete zongora átütő sikere után az olvasók ismét felejthetetlen kirándulást tehetnek a Monarchia korába. A Nő című feminista lapnál dolgozó David Veron, valamint hű segítői egy eltűnt árva kisfiú után kezdenek el nyomozni, és Balatonfüreden keresztül egészen Abbáziáig jutnak, ahol olyan titkos üzelmekre bukkannak, amelyek az egész Osztrák-Magyar Monarchia jövőjét katasztrofális és végzetes következményekkel sújthatják.

 

Izing Róbert – Támadás az űrből! – a nagy budapesti ufóinvázió

Az idegen faj megérkezett az űrből, hogy kiírtson minket. Első dolguk volt szétlőni Manhattant, és nemcsak Amerikára, hanem magára a Földre is ez a sors várna, ha nem jelenne meg hirtelen egy kis nép, egy jelentéktelen kis ország – Magyarország –, amely állítja, hogy fel tudják venni a harcot az ufókkal, sőt le is tudják győzni őket. Izing Róbert első könyve az elmúlt évtized legremekebb magyar science-fiction regénye: parádés ötleteivel és ellenállhatatlan humorával nem csak a stílus szerelmeseit fogja lenyűgözni.


Információ a szerzőkről

Baráth Katalin történelem és magyar szakot végzett az ELTE bölcsészkarán, jelenleg reklámszövegíróként dolgozik Budapesten. Első, felnőtteknek írt regénye A fekete zongora, amely kivételes sikert aratott mind a kritikusok, mind az olvasók közt.

 

Izing Róbert két diplomát szerzett újságírásból, 1998 óta televíziós műsorok szerkesztőjeként dolgozik. Két Tibetről szóló dokumentumfilm elkészítésében működött közre társrendezőként. 2010-ben a Nobel-békedíjas dalai láma budapesti látogatása alkalmával az esemény sajtóreferenseként, és a dalai láma svájci megbízottjának asszisztenseként tevékenykedett. A Támadás az űrből! – a nagy budapesti ufóinvázió az első regénye.

 

Az esemény Facebook oldalát ezen a linken találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.