Hirdetés

Ismét könyvbemutató a Rózsavölgyi Szalonban

|

Pataki Éva harmadik, a Nőből is megárt a nagymama című regényét október közepén mutatják be Budapesten.

Hirdetés

Az írónőnek immár ez a harmadik regénye, s a címből sejthető humoros, kárörömmel teli női kalandok mellett egy igazi lélektani regényt is kap az olvasó, melynek középpontjában a női lélek áll. Pataki Éva ebben a kötetben a nagymamává válás nehéz, ám kalandos útját mutatja be a közönségnek öt év történésein keresztül a rá jellemző őszinteséggel és humorral. Előző két regényét (Még egy nő; Ami elveszett) a személyes hangvétel és az önirónia tette igazán egyedivé, s ez új kötetéből sem hiányzik. Szemtanúi lehetünk a nő és a női szerepkör változásainak, múló és maradandó értékeinek, a generációk között vibráló feszültségeknek.

 

A bemutató időpontja: 2012. október 11. (csütörtök) 18 óra

A bemutató helyszíne: Rózsavölgyi Szalon (1052 Budapest, Szervita tér 5.) 

A szerzővel és Szabó Zsuzsa pszichológussal Oláh Andrea újságíró beszélget, míg a regényből Kútvölgyi Erzsébet és Kecskés Karina színművészek olvasnak fel részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.