Hirdetés

Itt tanulnak az amerikai varázslók és boszorkányok!

|

J. K. Rowling végre részletesen elmesélte a Roxfort amerikai párjának történetét!

Hirdetés

J. K. Rowling a Harry Potter rajongók legnagyobb örömére akkor sem hagyta abba varázslóbirodalma további építgetését, miután megírta a sorozat utolsó regényét, a Harry Potter és a Halál Ereklyéit. Ott van például a Harry Potter and the Cursed Child című színdarab, és a novemberre várt Legendás állatok és megfigyelésük film - de a Pottermore oldalán is időről időre feltűnik némi új, izgalmas infó.

Hirdetés

Az év elején szintén a Pottermore oldalán bővült tovább a HP-univerzum: Rowling a jól ismert három varázslóiskola (Roxfort, Durmstrang, Beauxbatons) mellett újabb négyet mutatott be. Ezek voltak a japán Mahoutokoro, az afrikai Uagadou, a dél-amerikai Castelobruxo, valamint az észak-amerikai Ilvermorny. Az utóbbi volt az egyetlen, amelyről a helyén kívül szinte nem is tudtunk meg semmit. "Hamarosan!" - ígérte akkor az oldal, ez a hamarosan pedig most következett be.

Rowling a Pottermore-on úgy bejegyzést tett közzé, amelyben részletesen bemutatja nekünk az észak-amerikai varázslóiskolát. Az íráshoz egy nagyon aranyos animációs videó is készült:

Érdekel, mi is az Ilvermory és alapítójának története? Hamarosan jövünk a részletekkel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.