Hirdetés

J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál Ereklyéi

|

Mindenki fellélegezhet, ugyanis elérkeztünk az utolsó részhez…

Hirdetés

Harry többé már nem élvez védelmet a Dursey-házban, ugyanis betöltötte a 17.-ik életévét. A Főnix Rendje úgy dönt, hogy elmenekítik egy biztonságosabb helyre és a Dursley családot is elkülönítik egy esetleges támadástól tartva. Százfülé főzet segítségével létrehoznak hat ál-Pottert. Voldemort és követői azonban felismerik az igazit és Harryék menekülni kényszerülnek. Hősünk épphogy csak el tud menekülni Hagrid segítségével, azonban két áldozata is lett a csatának. Harry baglya és Rémszem Mordon életét veszti. A történetről ennyit, a többit kideríthetitek a könyvből.

A sorozat befejező kötete 2007-ben jelent meg Harry Potter and the Deathly Hallows címen. A magyar nyelvű változatot 2008-ban, Tóth Tamás Boldizsár fordításában, az Animus kiadó bocsátotta ki. Ahogy azt megszokhattuk, a könyvből filmet is készítenek. De mivel nincs benne olyan rész, amit kihagyhatnának, két részben készítik el a filmet. Az első részt 2010. november 19.-én mutatják be, majd bő félévre rá 2011. július 15.-én jön a befejező rész. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.