Hirdetés

J. K. Rowling: Harry Potter és a Tűz serlege

|

No lessük meg melyik csapat nyeri a Kviddics világkupát vagy, hogy ki lesz a Trimágus Tusa hőse!

Hirdetés

 

Harry barátunk vakációja ezúttal egész jóra sikerül, hiszen a Weasley család szerzett neki belépőt a nyár végén megrendezésre kerülő Kviddics világkupára. Azonban váratlan események árnyékolják be a jeles versenyt. Ugyanis egy csapat halálfaló bukkan fel a kupára összegyűlt emberek táborában. A történetről röviden ennyit. Többet azért nem írok róla, mert elég sok és érdekes dologról rántanám le a leplet, és valljuk be, az nem lenne fair azokkal szemben, akik el akarják olvasni.

Ez a könyv a sorozat negyedik köteteként jelent meg Harry Potter and the Goblet of Fire címen. Angliában és Magyarországon egyaránt 2000-ben jelent meg. A maga 678 oldalával ez a második legvastagabb kötet a sorozatban. A fordítás ezúttal is Tóth Tamás Boldizsár munkáját dicséri. A regényből készült film 2005-ben jelent meg. Kellemes olvasást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.