Hirdetés

J. K. Rowling könyve elhasalt?

|

A Harry Potter sorozat szerzőjének új, felnőtteknek szóló könyve egy hete jelent meg, azonban nem úgy teljesített, ahogy azt várták.

Hirdetés

Természetesen így sem lehet oka a panaszra a dúsgazdag írónőnek, ugyanis a The Casual Vacancy című regénye az első héten már közel 400.000 példányban kelt el, ezzel be is került az év legjobban fogyó könyvei közé. Ugyanakkor ezzel messze elmaradt az ifjú varázsló kalandjait elregélő könyvek keresettségétől.
A könyv történetében egy angol kisvárosban épp választások zajlanak, és az esemény körül keletkező bonyodalmakat ismerhetjük meg. A kritikusok véleménye eltérő a regénnyel kapcsolatban, egyesek szerint nem egy könnyed olvasmány, de rengeteg érzelmet kapunk. Egy másik szerint nem éppen korszakalkotó, de szórakoztató és helyenként humoros.
Rowling már bizonyított a Harry Potter sorozattal. Ő lett az első író, akinek a művét több, mint 450 millió példányban adták el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.