Hirdetés

Jacen nem vész el, csak átalakul

|

A Könyvmolyzon szerzett fél éves tapasztalat után úgy döntöttem itt az ideje, hogy nagyobb fába vágjam a fejszémet, így immáron új blogon találkozhattok a cikkeimmel.

Hirdetés

Nem akarom hosszan húzni a szót, hiszen nem tűnök el a nagyvilág szeme elől. Továbbra is a web4-en fogok rendszeresen publikálni könyvekről, csak már egy teljesen új oldalon. Ennek oka, hogy szerettem volna magam új környezetben is kipróbálni. Az itt eltöltött időt köszönöm a szerkesztőtársaimnak és további sikereket kívánok. Továbbá köszönöm Nektek olvasóknak, akik szerették a cikkeimet. Remélem találkozunk még a Könyvbagolyra keresztelt új blogomon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.