Hirdetés

James Patterson 1 millió e-book eladás

|

Az amerikai thriller író lett az első, akinek több mint 1 millió művét értékesítették elektronikus úton.

Hirdetés

Összesen körülbelül 1,14 millió példány fogyott az interneten keresztül, melyet e-book olvasókkal, például Kindle vagy az iPad, olvashat a nagyközönség. Az e-book egyre népszerűbb lesz, melyet ez a siker is bizonyít, továbbá a Google és az Amazon is terjeszkedik ilyen téren.

Patterson legsikeresebb műve az "I, Alex Cross", melyet mind elektronikus, mind nyomtatott formában megjelent. Az első regénye óta pedig több mint 205 millió példány fogyott a könyveiből világszerte.

Az író a sikert követően elmondta, hogy ha azok az emberek akik nem szoktak nyomtatott könyvet a kezükben venni, de elektronikus formában olvasnak, az boldoggá teszi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.