Hirdetés

James Rollins: Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

|

Milliók kedvenc régésze már a könyvkedvelőket is támadja.

Hirdetés

 

1957-et írunk és a hidegháború a csúcsához közelít. A helyszín az USA délnyugati része. Indy és társa csupán hajszál híján menekülnek meg egy csapat szovjet ügynök kezei közül. Miután Jones visszatér a Marshall Egyetemre, a dékán figyelmezteti, hogy a hatóságok erős érdeklődést mutatnak a munkája iránt.
Kedvenc régészünk épp elhagyná a várost, amikor összetalálkozik az ifjú Muttal. A fiatal srác ajánlatot tesz Indynek: ha segít neki egy személyes ügyet elintézni, talán megszerezheti a történelem egyik leglátványosabb leletét, a babonák és félelem övezte Akator kristálykoponyáját. Jones és az ifjú útnak indulnak Peru egy eldugott szegletébe, de hamar kiderül, hogy nem csupán ők szeretnék megkaparintani a legendás koponyát. Szovjet ügynökök kutatnak a koponya után. Vezérük a kíméletlen Irina Szpalko, aki elit katonáival az egész világon keresi a kristálykoponyát, ugyanis azt hiszik, hogy az segít nekik leigázni az egész világot…
A könyv 2008-ban jelent meg. Magyar nyelvre Trethon Judit fordította, majd a Lazi kiadó kínálatában jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.