Hirdetés

Jane Steele - Klasszikus regényhősnőből sorozatgyilkos?

|

Lyndsay Faye legújabb művét, a Jane Steele-t Charlotte Bronte örök klasszikusa, a Jane Eyre inspirálta.

Hirdetés

Chris Columbus cége, az 1492 Pictures összefogott néhány másikkal (Ocean Blue Entertainment, Prescience és az Altus Media), így közösen adaptálják majd Lyndsay Faye legújabb, Jane Steele című könyvét.

Hirdetés

A Jane Steele március 22-én került a tengerentúli könyvesboltok polcaira, de a recenziós példánnyal rendelkező kritikusok nagy része már a megjelenés előtt nagy elragadtatással beszélt a műről. Valószínűleg ez az oka, hogy ilyen frissiben megvették a megfilmesítés jogait. Faye művét Charlotte Bronte örök klasszikusa, a Jane Eyre inspirálta.

A címszereplő  Jane Steele egy árvalány, akit sokat szenved gonosz nénikéje és iskolájának vezetője miatt - akárcsak maga Jane Eyre gyermekként a szívtelen nagynénje, Mrs. Reed, majd a lowoodi intézet nélkülözései miatt. Ms. Steele azonban egészen másként viseli sorsát: nem hagyja magát elnyomni, ennek következtében pedig hullákat hagy maga után. Tulajdonképpen a történet a Jane Eyre újragondolása úgy, hogy a főhősnőből sorozatgyilkost csinálnak...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.