Hirdetés

Jeffery Deaver: Ablak a halálra

|

Egy vérbeli krimi a Lincoln Rhyme-sorozat írójától, tele rejtélyekkel és fordulatokkal.

Hirdetés

Lincoln Rhyme-ot tejesen leköti egy nemzetközi nyomozás, amikor váratlan és meglepő telefonhívást kap: előre megfontolt gyilkosság vádjával letartóztatják unokatestvérét, Arthurt. Minden jel arra mutat, hogy ő a tettes, s ahogy Lincoln és társa nyomozni kezd, egyre inkább belegabalyodnak az ügy szálaiba, és kiderül, hogy ilyen alattomos gyilkossal még sosem volt dolguk. Az elkövető rögeszmésen gyűjt mindent, egészen az utcai szeméttől az áldozataival kapcsolatos legbensőségesebb titkokon át egészen az emberi életig. Könyörtelenül megkínoz és meggyilkol bárkit, erősség a borotva és a pisztoly, m ami igazán veszélyessé teszi, az az információ, amit olyan vállalati és állami adatbázisokból szerez meg, amelyek nyilvántartják életünk minden apró mozzanatát. Az információ, amit mesterien használ fel ahhoz, hogy eltüntesse áldozatait és mindenkit, aki megpróbál az útjába állni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.