Hirdetés

Jo Nesbo: Kísértet

|

Nyár. Harangzúgás. Gusto a konyha padlóján fekszik egy vértócsában. Az élet lassan elszáll belőle, s ő sorra veszi mindazon eseményeket, amelyek ide vezettek. Az analízis pontos és kegyetlen.

Hirdetés

Harry Hole, a norvég rendőrség egykori nyomozója három év távollét után visszatér Oslóba. Azonnal felkeresi egykori felettesét, hogy engedélyt kérjen egy ügy felderítésére, ám az esetet már lezárták. A fiatal drogfüggőt, Gustót egy barátja lőtte agyon, miután összevesztek az anyagon, amely a heroint legyőzve hódította meg a várost. Harry azonban mégsem adja fel, s meglátogatja a börtönben a Gusto meggyilkolásával vádolt fiút. A cellában nem csupán a sráccal, hanem saját múltjának egy darabjával is találkozója van. A nyomozás minden eddigi ügynél fájóbb és nehezebb Harry számára, s nem csupán saját kísérteteivel kell megküzdenie, hanem az alakkal is, aki a várost járja, s akiről senki sem tudja, hogy kicsoda és hogy néz ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.