Hirdetés

June Cohner: Álmomban már meghaltál - új magyar pszicho-thriller jelent meg

|

June Cohner egy rejtélyekkel teli kötettel mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek.

Hirdetés

A pszicho-thrillerek fénykorukat élik, elég csak a Holtodiglanra vagy a hamarosan mozikba kerülő A lány a vonaton filmváltozatára gondolnunk. Aki magyar szerzőtől is szeretne valami frisset olvasni a műfajban, annak jó hírünk: June Cohner bemutatkozó, Álmomban már meghaltál című regénye éppen ezt az igényt szeretné kielégíteni.

Hirdetés

A könyv a következő fülszöveggel kecsegtet:

"Letehetetlen ​​lélektani krimit tart a kezében a kedves Olvasó. June Cohner mesterien műveli a pszichothriller divatos műfaját: Stephen King nyomdokain haladva hitelesen megformált, élő szereplőkkel és éterien szép leírásokkal ötvözi a fordulatos cselekményt.

A történet főhősének életét fenekestül felfordítja egy gondtalannak induló tengerparti vakáció. Norman Wrayne-t az első vérfagyasztó gyilkosság után különös álmok, hátborzongató rejtélyek és józan ésszel megmagyarázhatatlan élmények taszítják a legsötétebb lidércnyomásba, amelyből az ébredés sem jelent kiutat. Mi a szerepe mindebben a kifürkészhetetlen szándékú dr. Saul Casey-nek, aki utolsó reménysugárként érkezik Norman életébe? Megfigyelője vagy előidézője a rettenetes eseményeknek, amelyek nem csak Wrayne-t, de családját is maguk alá temetik? Van-e kiút a rémálomból, vagy Norman számára csakis a halál hozhat megváltást?

A korántsem szokványos, továbbgondolásra késztető választ megtalálhatjuk e könyvben. Az élmény pedig eléggé emlékezetes lesz ahhoz, hogy nehezen tudjuk majd kivárni June Cohner következő regényét…"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.