Hirdetés

John Y. Olineast: Szintetikus Rémálom

|

„Ha már azt hiszed vége, ha már azt hiszed nem jöhet rosszabb, tévedsz! A legrosszabb rémálmaid még csak ezután következnek!”

Hirdetés

 

 

 

A Halálosztó 2029 sorozat tagjaként jelent meg eme nagyszerű könyv 2004-ben. A történetről röviden annyit, hogy az Ellenállás néhány tagja és a Kitaszítottak közül néhányan összefognak egy minden eddiginél szörnyűbb fenyegetés ellen, amit a Skynet hozott létre. Maga a regény helyenként elég véres, tehát csak olyanoknak merem ajánlani, akiknek elég erős a gyomruk az ilyesfajta tartalmakhoz! Mindenképpen a könyv becsületére szolgál, hogy részletes és úgy van megszerkesztve az egész, hogy nem hagyja lankadni a figyelmet.

A szerző igazi neve Hegedűs János. Igen, mint észrevettétek ő is kis hazánk szülötte. Leginkább a sci-fi területén belül alkot. Ja és ha valakinek még mindig nem világos, a regény a Terminátor filmek világában játszódik. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.