Hirdetés

Jövőre jön a Futótűz fimváltozata

|

Világszerte elsöprő sikert aratott Suzanne Collins Az éhezők viadala című regényének filmváltozata, így nem is volt kérdés, hogy a második rész is a mozikba kerül.

Hirdetés

Az éhezők viadala-trilógia meghozta a világhírt Suzanne Collins-nak. Katniss Everdeen antiutópisztikus története olvasók millióit hódította meg, és bár sokan vádolták az írónőt azzal, hogy műve Battle Royale-koppintás, Collins kétséget kizáróan bebizonyította kivételes írói tehetségét Az éhezők viadala-regényekkel. A történet persze felkeltette a filmipar érdeklődését is, és a Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson főszereplésével leforgatott film rekordokat döntögetett. A nyitóhétvégén 155 millió dolláros bevételt hozott, amivel maga mögé utasította az eddig csúcstartó Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. részét. (Csendben jegyezném meg, hogy a két csúcstartó példája is tükrözi: jó filmek még jobb könyvekből készülnek.) A Catching Fire, vagyis Futótűz című folytatás elkészítése így egy percig sem volt kérdés, premierjét 2013. november 22-re tervezik.

Kritika Suzanne Collins Az éhezők viadala címú regényéről

Kritika Suzanne Collins Futótűz című regényéről

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.