Hirdetés

Jövőre jön a Vándorsólyom kisasszony folytatása

|

Ransom Riggs két év munka után befejezettnek nyilvánította Hollow City c. művét, mely 2014 elején jelenik meg az USA-ban a Vándorsólyom kisasszony-sorozat második részeként.

Hirdetés

 

Ransom Riggs a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című, nagy sikerű regényének folytatását 2014 január 14-én jelenteti meg az Egyesült Államokban. A Hollow City névre keresztelt kötetben folytatódik Jacob és különleges képességekkel megáldott gyerekek története.

Akárcsak az első részben, itt sem maradhatnak el régi fotók, melyek a történet igazi különlegességét adják. A szerző ugyanis gyűjti a régi, sokszor ismeretlen eredetű és ijesztő fotográfiákat, melyeket felhasznált a Vándorsólyom kisasszony írásánál. A fotók nemcsak illusztrálják, hanem kiegészítik is a történetet, és ez a második résznél sem maradhatott el.

A Hollow City magyar megjelenéséről még nincsenek információink.

 

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről ITT írtunk kritikát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.