Hirdetés

J.R. Rowling a legbefolyásosabb brit hölgy

|

A National Magazine Company szerkesztői szerint a Harry Potter könyvek szerzője még az angol királynőnél is befolyásosabb.

Hirdetés

A brit magazinok szerzői listát állítottak össze Nagy-Britannia legbefolyásosabb hölgyeiről, mely lista élén J.K. Rowlingot választották meg, mint legbefolyásosabb brit hölgyet. Az írónőt a tehetsége, szorgalma, kitartása, humánus, emberbaráti természete és jótékonysági cselekedeteiért emelték ki.

 

A lista második helyére a sztár labdarúgó David Beckhem felesége, a popsztárból lett divattervező Victoria Beckham került, s csak utánuk következik a sorban II. Erzsébet királynő. További érdekesség, hogy a miniszterelnök felesége, Samantha Cameron pedig csak a hatodik helyen foglal helyet. (Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.