Hirdetés

Júniusban élesedik a Wesley Snipes ötletére épülő képregény Kickstarter-kampánya

|

Wesley Snipes képregényét a The Exiled néven kell majd keresni.

Hirdetés

Június 21-én veszi kezdetét a Wesley Snipes által alapított Maandi House Studios, a Gifted Rebels és a PCB Entertainment közös projektjének Kickstarter-kampánya. A The Exiled névre keresztelt, száznegyven oldalas képregényt megvásárolva Niles "Roach" Washington kalandjaiba ugorhatunk fejest. Emberünket a többség gyakorló futóbolondnak nézi, mert hajlamos a többség által összeesküvés-elméleteknek vélt teóriákra alapozni a munkáját. Így mikor egy áldozatai gerincét ötezer éves eszközökkel kitépő, bizarr sorozatgyilkos rémuralma tartja rettegésben a polgárokat, a férfi biztos benne, hogy nem egy mezei ámokfutóval hozta össze a sors. Persze a dolga ettől még nem lesz könnyebb: felfoghatatlan veszedelmek várnak rá, és lépéseit ármányos ellenségek lesik.

Hirdetés

A történet alapjait Snipes mellett a PCB elnöke, Keith Arem találta ki, az azt végleges formába öntő Adam Lawson segítségével. A rajzokért pedig a Knightwraith-tel már bizonyító Gabriel "Eskivo" Santos felel, míg a színezés a Seven Swords és a Two Moons kapcsán ismert Valentina Bianconi reszortja. A mű különlegessége, hogy az ígéretek szerint tömve lesz rejtett tartalmakkal. Ezek megtalálásával közelebbről meg nem határozott digitális jutalmakat zsákolhatunk be, illetve exkluzív eseményeken vehetünk részt. Emellett az alkotás létrejöttét az első nap támogatók egy, a főhőst ábrázoló figurával is gazdagabbak lehetnek.

Az érintettek értelemszerűen igen lelkesek, és bíznak abban, hogy egy új etalonnal örvendeztethetik meg a zsáner rajongóit. Snipes nem is nagyon titkolja, hogy fő célja a világépítés. Így erősen valószínű, hogy ha a kampány sikerrel zárul, akkor még hallani fogunk a képtelenségnek tűnő teóriákat készpénzként kezelő detektívről. Hovatovább egy filmadaptáció, vagy sorozat-átirat érkezése is benne van a pakliban pár éven belül. 

Mit szóltok a The Exiled-hoz? Támogatni fogjátok a kampányt, vagy nem?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.