Hirdetés

Justin Lin rendezheti az Akirát?

|

Lehet, hogy hosszú évek huzavonája után végre rendezőre talált az Akira.

Hirdetés

A Warner Bros. már nyolc éve tervezi, hogy elkészíti Katsuhiro Otomo Akira című mangájának élőszereplős filmváltozatát. (Egy anime már készült belőle 1988-ban.) Most úgy tűnik, hogy Justin Lin - akit a végtelen számú Halálos iramban-filmek több darabjának direktoraként ismerhetünk - vállalja a rendezést. Hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg a hírt.

 

Hirdetés

A projekt már a kezdetektől döcögősen halad - ezt ugye  abból is sejthetjük, hogy már nyolc éve húzódik ez az egész. Vagy féltucatnyi forgatókönyvíró adta már át egymásnak a stafétát eddig, és Lin sem az első rendező, akit megbíznának a feladattal: sokáig Jaume Collet-Serra (Viasztestek, Éjszakai hajsza) vitte volna vászonra az Akirát, azonban annyi mindenben nem egyeztek a Warnerrel, hogy végül lemondtak a közös munkáról.

Az Akira 2019-ben játszódik, egy III. világháború utáni, poszt-apokaliptikus Tokióban. Főszereplőnk két tizenéves fiú, Tetsuo és Kaneda, akiknek örökre megváltozik az életük, amikor előbbi egy rejtélyes kormánykísérletnek köszönhetően paranormális képességeket fedez fel magán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.