Hirdetés

Kádár leányai könyvbemutató

|

A Kádár leányai a Nyitott Könyvműhely rendszerváltás előtti időszakot bemutató sorozatának negyedik kötete. A könyv bemutatóján magával a szerzővel, Tóth Eszter Zsófiával is találkozhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

                      

   

A Kádár leányainak könyvbemutatóját 2010. november 24-én, délután öt órakor tartják. A rendezvény színhelye az Írók boltja (Budapest, VI. kerület, Andrássy út 45.). A bemutatón a szerzővel Gyáni Gábor akadémikus beszélget.

Tóth Eszter Zsófia történész, a Magyar Országos Levéltár főlevéltárosa, valamint az ELTE Társadalomtörténeti Doktori Iskola oktatója. Az 1945 utáni társadalomtörténettel kapcsolatban már számos tanulmányt és recenziót írt. A Kádár leányai a magyar nők mindennapjait meséli el a szocialista időszakban – a könyv a szerző második önálló kötete.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.