Hirdetés

Karen Chance: Árnyak vonzásában

|

Cassandra Palmer visszatér és még hajmeresztőbb kalandokba keveredik…

Hirdetés

 

A Megérint a sötétség kis Cassieje mára a világ legbefolyásosabb látnoka lett. Rendszerint, hogy valaki ilyen szintre jusson több éven keresztül keményen kell csiszolni a tudást, de a vele történt különleges kalandoknak köszönhetően felgyorsult nála ez a folyamat. Egyik napról a másikra olyan hatalom birtokába jut, amelyet minden természetfölötti lény, mágus, vámpír, boszorkány szeretne a maga oldalára állítani vagy elpusztítani. Ennek köszönhetően Cassandra élete nemhogy rendeződne, hanem még bonyolultabbá válik. Cassie lassan kezd beleunni, hogy a különféle túlvilági lények játékszernek tekintik, ezért elhatározza, hogy kezelésbe veszi a dolgokat. Kiderül, hogy a vonzó külső nagy erőt rejt. De kire fogja rázúdítani ezt az erőt?
A könyv eredeti címe Claimed by Shadow és 2007-ben jelent meg. Magyar nyelvre Bertalan György fordította és 2010-ben adta ki a Kelly kiadó. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.