Hirdetés

Karen Chance: Megérint a sötétség

|

A népszerű Cassandra Palmer sorozat első része…

Hirdetés

 

Ebben a regényben ismerkedhetünk meg Cassie különleges világával. Mindenféle furcsa szerzet található itt kezdve a görög mitológia álomszerű alakjaitól, a középkori Európa szörnyein át, egészen a modernkor rémalakjaiig. Különös világ ez, ami az olvasó elé tárul. Bármelyik pillanatban történhet egy meglepő fordulat.
Cassandra élete nem nevezhető unalmasnak, de még átlagosnak sem, hiszen Cassandrának látomásai vannak, amiben látja a múlt és a jövő fontosabb momentumait. E képessége miatt rabolja el még kislány korában őt egy Tony nevű több száz éves vámpír. Hatalomra akar szert tenni a lány segítségével, közben pedig nem is sejti, hogy a szellemek is kapcsolatot tudnak teremteni a fiatal lánnyal. Egy nap Cassie megszökik. Ezzel kezdetét veszi a kalandok sora, hiszen vámpírok, gonosz varázslók, boszorkányok és egyéb rémlények veszik üldözőbe…
A könyv eredeti címe Touch the Dark és 2006-ban jelent meg. Magyar nyelvre Bertalan György fordította és 2010-ben adta ki a Kelly kiadó. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.