Hirdetés

Karen Traviss: Gears of War: Aspho-mezők

|

A világ egyik legnépszerűbb videojátékának alapján készült a címszereplő könyv.

Hirdetés

A két gyerekkori jó barátot, a katonaságban elszakítják egymás mellől. Marcus Fenix és Dominic Santiago, Dom bátyjával, Carlosszal együtt harcoltak az aspho-mezei csatában, amely megváltoztatta az Inga Háborúk kimenetét. Most viszont egy újabb háború fenyeget, amelyben az egész emberiség sorsa a tét. Az emberek utolsó erődítménye, a Serán a Sáska Horda támadására készül, közben pedig Domot és Marcust a múlt árnyai kísértik. Marcus életében van egy keserű és gyötrelmes titok, amelyet rejtve akart tartani. Azonban egy régi bajtárs feltűnésével a titok nem biztos, hogy titok marad többé.
Az emberek igyekeznek mindent megtenni, hogy visszaverjék az ostromot. A katonák ismét átélik az Aspho-mezők borzalmait, de kitartanak a végsőkig. Marcus és Dom mindent elviselnek, de a barátságuk elég erős-e ahhoz, hogy túlélje az igazságot Carlos Santiagóval kapcsolatban?
A könyv a napokban jelenik meg a Tuan kiadó égisze alatt. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.