Hirdetés

Kate Winslet könyvet ír

|

Az Oscar-díjas színésznő nem mindennapi témát választott novemberben megjelenő regényéhez.

Hirdetés

A Titanic sztárja az autizmust választotta könyve témájának. Maga a hír nem annyira meglepő, mint a könyv története, ami egy mágikus kalapról fog szólni.
Kate legutóbb egy autista fiúról szóló dokumentum filmben volt narrátor. A filmben a fiú egyik verse egy kalapról szólt, ami megtanítja beszélni azokat, akik nem tudnak. Winsletnek megtetszett a téma, ezért döntött úgy, hogy könyvet ír róla. Az íráshoz segítséget is kért. Különböző hírességeket kérdezett meg arról, hogy mi lenne az, amit először mondanának több évnyi hallgatás után. A megkérdezettek között olyan nevek szerepelnek, mint Jude Law, Meryl Streep, Ben Stiller. Hogy ki miként válaszolt a kérdésre, a novemberben megjelenő könyvből kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.