Hirdetés

Keleti Andrea szakácskönyvet írt

|

A mindig mosolygós táncművész most látta elérkezettnek az időt, hogy kedvenc receptjeit az olvasókkal is megossza a „Család, ízek, cha-cha-cha” című első szakácskönyvében.

Hirdetés

Keleti Andrea 12 éves kora óta táncol, volt ifjúsági bajnok, később pedig 10-szeres magyar bajnok. Profiként a férjével táncol, akivel együtt már ötször lett magyar bajnok. A táncost azonban nem csak a táncparketten, hanem a televízióban is sokat láthattuk, szerepelt ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! 2. szériájában és a Kalandra Fal! című vetélkedőben is, mely műsorokat meg is nyert. A Vacsoracsata című műsorban pedig Andi főzőtudományával is megismerkedhettük. Vendégeinek annyira ízlettek az ételei, hogy a főzőműsorban is ő diadalmaskodott. Hamarosan pedig mi is kipróbálhatjuk a táncosnő kedvenc receptjeit.

 

(Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.