Hirdetés

Keresd Te is a Rozshegyezőt

|

A Partvonal Kiadó az Alexandrával és a Veszíts el egy könyvet! mozgalommal közös nyomozójátékot hirdet július 29-ére.

Hirdetés

 

 

A játék lényege, hogy július 29-én, összesen 20 darab, John David California: Rozshegyező című könyvét rejtik el a fővárosban, melyet a megtaláló szabadon elvihet. A helyszínek listáját július 29-én 17 órától teszik közzé a Partvonal Kiadó hivatalos honlapján, ám az egyes helyszíneket rejtélyes leírásokból kell majd beazonosítani.

A játékban bárki résztvehet, mindössze egyetlen fő szabály van: a példányok megtalálóinak jelezniük kell a könyv belsejében található sms számon, hogy melyik sorszámú könyvet találták meg, így a kiadó facebook oldalán foyamatosan nyomon lehet majd követni, hogy mely könyvekre leltek már rá.

A vidéken élőknek is lesz lehetőségük egy akció keretén belül beszerezni a könyvet, ugyanis az Alexandra jóvoltából, a verseny kezdetétől számítva 4 napig 35%-os kedvezménnyel vársárolhatják meg.

A játékről bővebb információt a Partconal Kiadó honlapján olvashattok. Katt ide.

A veszíts el egy könyvet! mozgalomról pedig a blogunkon is olvashattok többet ide kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.