Hirdetés

Két éves a Könyvmolyz

|

Igen, ezt is sikerült megélnünk, blogunk ma ünnepli második születésnapját.

Hirdetés

Anno, még a web4 indulásakor talán mi magunk sem gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk, s még sikereink is lesznek (bár igaz, ami igaz, az első szerkesztőgárda széthullása tényleg nem kecsegtetett sok reménnyel.) De sikerült, s immáron két teljes éve faljuk megállíthatatlanul a könyveket, legnagyobb örömünkre pedig írásainkban nektek is kedvetek telik, ezt mi sem mutatja jobban, mint a folyamatos visszajelzések és látogatottságunk duplájára történő növekedése. Így hát mi köszönjük nektek, hogy egyáltalán lehetőséget kapunk a szórakoztatásotokra, informálásotokra, hiszen egy vérbeli könyvblogger elsősorban a könyvekért és az olvasótársadalomért él.

Egy szó mint száz, köszönjük kitüntető figyelmeteket, s faljátok velünk továbrra is a könyveket!

 

Mélységes tisztelettel:

PL

Nananita

Welmyr

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.