Hirdetés

Két új Harry Potter könyv is érkezik idén!

|

Az első Harry Potter regény megjelenésének 20. évfordulója alkalmából rukkolnak elő velük.

Hirdetés

A British Library idén októbertől 2018 februárjáig tartó Harry Potter-kiállítást rendez abból az alkalomból, hogy a könyvsorozat első részét, a Harry Potter és a bölcsek kövét húsz évvel ezelőtt adták ki először. A jubileumra tervezett kiállításon pedig két új könyvet is bemutatnak.

Hirdetés
 

Senki ne legyen túl izgatott, nem arról van szó, hogy J. K. Rowling újabb résszel bővítette volna a szériát. A két kötetnek egyike sem regény lesz, és nem fognak tartalmazni semmilyen új történetet a jól ismert szereplőkkel kapcsolatban.

A Harry Potter: A History of Magic - the Book of the Exhibition (Harry Potter: A mágia története - A kiállítás könyve) a Roxfortban tanulható tantárgyak világába kalauzolja majd el olvasót, míg a Harry Potter - a Journey Through a History of Magic (Harry Potter - Utazás a mágia történetén keresztül) olyan témákat érint majd, mint például az alkímia, az egyszarvúak és az ősi boszorkánymesterség. Mindazonáltal alig várjuk, hogy megjelenjenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.