Hirdetés

Kim Harrison: Boszorkányfutam

|

A profi fejvadász élete nagy lehetőségét használhatta ki. Ennek a lehetőségnek viszont nagy ára van…

Hirdetés

 

Hősünk Rachel Morgan, a boszorkány. Az IBSZ (Inderland Biztonsági Szolgálat) egyik legjobb fejvadásza. Vadászterülete Cincinnati városa egy alternatív Földön, amit vérfarkasok, vámpírok, koboldok, tündérek, és még kitudja miféle lények népesítenek be. Rachel elől egy gonosztevő sem menekülhet. Egy napon azonban csillaga hanyatlásnak indult, ugyanis hibátlan akciói egyre ritkábban lettek. Ezért felettesei egyre megalázóbb feladatokat róttak ki rá. Legutolsó küldetésén egy koboldot kellett volna bevinnie a Szolgálathoz, a lény azonban alkut ajánlott a boszorkánynak. Ha szabadon engedi a koboldot, akkor az teljesíti három kívánságát. Rachel beleegyezett a dologba, de ezzel magára haragította egykori munkaadóit, a Szolgálat embereit. A hajdani vadászból vad lett…
A könyv eredeti címe Dead Witch Walking. Magyar nyelvre István Bódi Virág és Pollák Tamás fordították, majd 2008-ban a Beholder kiadó adta ki. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.