Hirdetés

Kleinheincz Csilla és Jordán Csaba: Erato

|

18 éven aluliaknak szemet becsukni vagy kimenni a szobából, mert ez a könyv nem nekik szól!

Hirdetés

 

Érdemes meghalni ötven gyönyörű és kívánatos lány között végkimerülésben? Milyen az, mikor egy hármas együttlétben a harmadik fél a fürdőkád? Milyen lenne, ha az áruház polcain porosodó pornófilm szereplői életre kelnének? Mit csinálna egy űrhajó legénysége, hogyha csak úgy tudnának az elinduláshoz energiát szerezni, ha valamelyikük szeretkezik egy idegennel?
Ezekre és még sok egyéb kérdésre kaphatunk választ ebből az Antológiából, melyet egy erotikus novellapályázatra írt a két szerző. Mondanom sem kell, megnyerték vele a versenyt. A történetekben a klasszikus és modern fantasy és a sci-fi műfajával keverten villantják fel a szexualitás egy-egy sajátos momentumát. Az elsősorban nagykorú olvasóknak szánt mű 320 oldalán mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő írásokat, amin remekül szórakozhat. A könyv 2007-ben a Delta Vision kiadásában jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.