Hirdetés

A köd - Zöld utat kapott az új Stephen King-sorozat

|

Már biztos, hogy a Spike csatornán láthatjuk majd Stephen King A köd című regényét sorozat formájában megelevenedni, ugyanis zöld lámpát kapott az adaptáció.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Spike tévécsatorna berendelte a pilot-epizódot a Stephen King A köd című művén alapul sorozatra.

Hirdetés

A King-rajongóknak azonban nem kell azon aggódniuk, hogy a pilot legyártása után még elsorvadhat a projekt: a Spike bejelentette, hogy immár zöld utat adtak egy egész évad leforgatására.  A csatorna számára a tíz, egyenként egyórás epizódot a nyáron készíthetik majd el, és 2017-ben debütálhat a tévéképernyőkön. A ködből egyébként már 2007-ben készült egy filmfeldolgozás - a sorozat a King-novellát és ezt a filmet is felhasználja a forgatókönyvhöz, amit Christian Torpe (Rita, Majdnem tökéletes szerelem) ír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.