Hirdetés

Könyv formájában fogják kiadni Alan Rickman naplóit

|

Hiánypótló darab lesz a rajongók gyűjteményében, az már biztos.

Hirdetés

A 2016. január 14-én elhunyt nagyszerű színész, Alan Rickman sok filmszerető ember számára volt kedves - akár gondoljunk első szerepére, melyben Bruce Willis ellenlábasát alakította (az 1988-as Die Hard-ban), a Robin Hood, a tolvajok fejedelme gonosztevőjére, vagy éppen Piton professzor úrra a Harry Potter-filmekből. Éppen ezért nagyon örülünk annak, hogy a közeljövőben kiadásra kerülnek a színész naplói. 

Hirdetés

Rickman 25 évnyi naplóbejegyzést termelt élete során, ami bőven lehetőséget ad arra, hogy az olvasóközönség és a filmrajongók még intimebb, még teljesebb betekintést nyerjenek abba, hogy hogyan gondolkodott és miről mit gondolt a színész. Érdemes tudni, hogy magának Alan Rickmannek is az lett volna a célja, hogy előbb vagy utóbb ezeket az írásokat publikálja, így nem kell magunkat rosszul éreznünk, amiért utólag vájkálunk egy híres ember kendőzetlen érzelemvilágában. 

A könyvet magát 2022 tavaszára várhatjuk leghamarabb és a kiadásra való jogokat a Canongate szerezte meg magának, a szerkesztést pedig Alan Taylor vállalta magára. Mind Rickman özvegye, Rima Morton, mind pedig a Canongate nagyon örül a lehetőségnek. 

A naplók nem csak Alan Rickman-t, a színészt fogják bemutatni, de fény derül az igazi Alan-re is - a humorérzékére, az éleslátására, valamint a szakértelmére és odaadására a művészeteket illetően. 

- nyilatkozta a hír kapcsán Morton. 

A Canongate nyilatkozata szerint, az írás, amivel dolgoztak rendkívül közvetlen, baráti hangnemet üt meg, rengeteg aprósággal, amelyek segítenek a nagyobb képet látni és sok, Rickman-re jellemző humorral. 

A kötet címe nemes egyszerűséggel The Diaries of Alan Rickman lesz. Azt hiszem, ezt nem is kell tovább ragozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.