Hirdetés

Könyvajánló - Támcsu Anikó: Míg a sors el nem választ

|

Talán szokatlan, hogy férfiember tollából olvashatjátok az alábbi ajánlót, azonban ne ítélkezzetek elhamarkodottan. A címszereplő kötet akaratlanul is leköti az embert.

Hirdetés

A fantasyn, sci-fin, történelmi kalandokon és gyilkosságokkal teli krimiken edződött férfiembertől idegennek tűnhet a címszereplő kötet témája, azonban ezúttal úgy gondoltam, hogy kipróbálok valami újat.

Hirdetés

Kövezzetek meg nyugodtan, de a Míg a sors el nem választ című novella nagyon is érdekes olvasmány. Ugyan valóban nem túl "férfias" a téma, mégis nagyon érdekes kérdéseket feszeget.

A regény főhősnője Paige, akinek jól fizető állása van, kedves és szerető férje, gyönyörű lakása. Első pillantásra a tökéletes párt testesítik meg, akiknek már csak a gyermekáldás hiányzik. Paige azonban egyre jobban vonzódik a főnökéhez, Roberthez. Robert számára sem közömbös a nő, de mindketten tudják, hogy nem lehet köztük semmi. Vagy mégis?


A történetet tovább bonyolítja az, hogy Paige férje, John rendkívül jó állást kap Los Angelesben, a kontinens túlsó oldalán. Paige számára pokolian nehéz a döntés. Vonzódik Roberthez, nem akarja otthagyni a munkáját, szereti a férjét is, gyereket szeretne tőle az első közös otthonukban. Kérdések és kimondatlan vágyak nyomasztják egyre inkább. Hogy mi lesz a vége? Nos, az a könyvből kiderül.

Anikónak ez az első regénye, viszont az írás nem áll tőle távol. Az Életvonalak blog szerkesztője jó ideje, valamint a Lendület Magazinon is jelentek meg írásai. Továbbá érdemes tudni az írónőről, hogy nagyon ért a fotózáshoz, és hatalmas Marvel rajongó.

A címszereplő kötet a Colorcom kiadónál jelent meg 88 oldal terjedelemben. A kötetért köszönet illeti az írónőt, Támcsu Anikót!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.