Hirdetés

Könyvbemutató - A sikeres családalapítás többé nem titok

|

Soósné Dr. Kiss Zsuzsanna: A sikeres családalapítás többé nem titok című könyvének bemutatójára november 19-én várják az érdeklődőket.

Hirdetés

 A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara és a General Press Könyvkiadó várja az érdeklődőket

Soósné Dr. Kiss Zsuzsanna:

A sikeres családalapítás többé nem titok

 Családot alapító párok, őket felkészítő szakemberek kézikönyve

című művének bemutatójára.

Időpont: 2014. november 19. 16.00 óra Helyszín: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Vas utca 17. I. emelet 138-a terem

A kötetről a szerző tart előadást.

Moderátor: Stibinger Ágnes

 

 

 

 

 

A könyv fülszövege:

"A sikeres családalapítás és csecsemőnevelés nemcsak a szülők szeretetén, hanem tudásán, felkészültségén is alapul. A sikerhez vezető út pedig nem titok! Javasoljuk, hogy szánjanak időt a felkészülésre, és bízzák magukat a huszonöt éve családokkal foglalkozó, családkutatásokat is végző szerzőre. A könyv bevezeti az olvasókat a családi élet világába. 
Segít megérteni az első gyermek érkezésével kapcsolatos változásokat. Gondolkodtató kérdéseivel hozzásegíti a babavárás előtt álló vagy újdonsült szülőket saját családjuk, csecsemőjük jobb megismeréséhez. A való életből vett családi történetek megosztásával is érzékelteti ezen időszak nehéz helyzeteit. Bemutatja azokat a szakembereket, akik a szülői kötelezettségek teljesítése, a gyermeki jogok teljesülése érdekében a szülők segítségére lesznek. A könyvben szereplő szituációs gyakorlatokkal, a döntési helyzetekre adott választásaikkal és a válaszok ellenőrzésével, aktív munkával erősödhetnek meg mind párkapcsolatukban, mind szülőségükben.
A Szülőnek lenni vagy szülővé válni? című, nagy sikerű munka harmadik, átdolgozott kiadása egyedi, izgalmas, elgondolkodtató könyv minden gyermeket váró család és az őket felkészítő szakemberek számára. "

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.