Hirdetés

Könyvbemutató - Anna Karenina lánya

|

Lévai Katalin: Anna Karenina lánya című könyvének bemutatójára november 18-án várják az érdeklődőket.

Hirdetés

 

A Kossuth Kiadói Csoport várja az érdeklődőket

Lévai Katalin:

Anna Karenina lánya

című könyvének bemutatójára.

Időpont: 2014. november 18., kedd 17.30 óra

Helyszín: Örkény István Könyvesbolt (1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

A szerzővel Reményi József Tamás, a könyv szerkesztője beszélget.

A könyvből Horváth Lili, Jászai Mari-díjas színművésznő olvass fel részleteket.

 

A könyv várható megjelenése: 2014. 11. 18.

 

 

 

 

A könyv fülszövege: 

"Hogyan képzelhetjük el egy házasságon kívül született, „törvénytelen" lány sorsát, akinek az édesanyja történetesen Lev Tolsztoj tragikus sorsú főhősnője? 
Anna Karenina költött alak, másfél százada mégis velünk él tovább, sokmillió olvasó ember közös ismerőse. Most ismerősünkké lehet Annie is, aki szüleit vesztett árvaként a becsületes Karenin házában mindent megkaphat, ami egy felső körökben nevelkedő gyerek osztályrésze, ám átokként ül rajta anyja titka és emléke. A megváltásra – Lévai Katalin magával ragadó képzelete szerint – idegenben, egy közép-európai városban, a millenniumi Budapesten talál rá. Anyaként – és a női egyenjogúság bontakozó mozgalmának híveként."

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.