Hirdetés

Könyvbemutató - Hepi börszdéj

|

Nemcsak a nyíregyházi, hanem a budapesti olvasóknak is bemutatják a Hepi börszdéj című regényt.

Hirdetés

A szervezők várják az érdeklődőket

Ferenczik Adrienne:

Hepi börszdéj

című könyvének bemutatójára.

Időpont: 2014.12.11. (csütörtök)17 óra

Helyszín: Alexandra Pódium (1055 Budapest, Nyugati tér 7.)

A szerzővel Endrei Judit beszélget.

A könyv fülszövege: 

"Hat születésnap, hat kerti parti, hat csokitorta, s az ünnepi gyertyák elfújásánál évről évre ugyanaz a kívánság: csak minden maradjon így. De semmi nem marad úgy, mert az életben csak egy az állandó: a változás. A születésnapot ünneplő baráti társaságot így minden évben meglepetés éri. A párok megunják, megcsalják, elhagyják egymást, szerelem szövődik, házasság bomlik fel, miközben mindenkiben ott bujkál a kérdés: szabad-e, lehet-e, érdemes-e új életet kezdeni. Ferenczik Adrienne harmadik regénye, a Hepi  börszdéj három házaspár mindennapjain keresztül ábrázolja a modern család válságát, miközben egy fordulatokkal teli történettel szórakoztatja az olvasót ugyanazzal a mesélőkészséggel és  empátiával, mint előző két regényében, a Napfényes Riviérában és az Incognitóban."

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.