Hirdetés

Könyvbemutató - Homokfelhő

|

Johanna Bator: Homokfelhő című regényének bemutatójára október 20-án várják az érdeklődőket.

Hirdetés

A Lengyel Intézet 

és a Magvető Könyvkiadó

várja az érdeklődőket

Joanna Bator:

 Homokfelhő

című regényének bemutatójára.


Időpont: 2014. október 20. (hétfőn) 18 óra

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ
(Budapest 1052 Petőfi Sándor utca 5.)

A lengyel írónővel legújabb, magyarul megjelent         művéről Lévai Balázs producer, televíziós újságíró beszélget.

 

Ha szeretnél részletet olvasni a könyvből, ITT megteheted.

 

 

A könyv fülszövege:

"Egy ismerős család vakugrása az ismeretlenbe: a Homokhegyben megkedvelt Bator-hősnők tovább sodródnak a hol barátságos, hol pedig ellenséges világban, új országokat és kontinenseket járnak be, ám egy tragikus baleset miatt arra kényszerülnek, hogy átgondolják és megváltoztassák életüket. A makacs anya, az érzékeny lány és a mindent túlélő nagymama újra- és újraszövik kapcsolataikat, egymáshoz és az idegen emberekhez fűződő bonyolult viszonyaikat, közben teljesen az olvasó szívéhez nőnek, minden gyarlóságuk ellenére.
A múlt és jelen, a lehetséges és lehetetlen titokzatos szálakkal vannak összekötve, a hétköznapi valóság mellett, vagy inkább mögötte ott tevékenykednek az elhunytak lelkei, vagy éppenséggel jövőbeli eseményeket képesek megjósolni egyes szereplők. Eközben megismerjük Lengyelország 20. századi történelmét, elsősorban a periférián elhelyezkedők, vagyis a különcök, az elesettek és az üldözöttek szemüvegén keresztül - és ez a világ egészen varázslatos. A regény folytatása az írónő előző könyvének, de annak ismerete nélkül is kerek egész. "

Forrás: a Magvető Kiadó hírlevele

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.