Hirdetés

Könyvbemutató - Zsigmond király Sienában

|

E. Kovács Péter: Zsigmond király Sienában című művének bemutatójára január 22-én várják az érdeklődőket.

Hirdetés

 

 

A Corvina Kiadó várja az érdeklődőket

E. Kovács Péter:

Zsigmond király Sienában

című művének bemutatójára.

Időpont: 2015. január 22. csütörtök, 16:00

Helyszín: Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

Cím: Budapest, V. kerület, Szervita tér 5.

A szerzővel Parti Nagy Lajos és Presser Gábor beszélget.

 

 

 

 

 

A könyv fülszövege:

"2008 után újabb kötettel jelentkezett a Corvina Kiadónál E. Kovács Péter. A Hétköznapi élet Mátyás király korában sikere után takaros vállalkozásba kezdett. Könyvet írt Luxemburgi Zsigmond sienai napjairól. Reményeink szerint a tudományos publikációk valamennyi ismérvét felvonultató monográfiát mind a szakma, mind az érdeklődők örömmel veszik a kezükbe. Közel hatszáz év távlatából az uralkodó sorsából kilenc hónap feltárása merészségnek tűnhet, de Klió követőinek ez a feladata. A szöveg elolvasása után el lehet dönteni, igaza van-e a szerzőnek. Valóban a történetírás az egyik legszórakoztatóbb szellemi játék?"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.