Hirdetés

Középiskolások jelentkezését várják az Őze Lajos Vers- és Prózamondó Versenyre

|

Az Alapítvány a Dadogókért közhasznú szervezet és a Seneca Beszéd Stúdió vers- és prózamondó versenyt hirdet, amelyre október elsejéig várják középiskolás diákok jelentkezését.

Hirdetés

 

A magyarországi és határon túli diákok egy előre megadott szerző versével, valamint egy szabadon választott verssel vagy prózával nevezhetnek az alapítvány fennállásának 20. évfordulója alkalmából meghirdetett versenyre - tájékoztatta az MTI-t Schmidtné Balás Eszter, a szervezet munkatársa.
A verseny elődöntőit október 15-től megyei, illetve határokon túli régiókban, a döntőt Budaörsön rendezik meg. A zsűri elnöke Valahi Anna irodalomtörténész, A színjátékos életei című, Őze Lajos életét és művészetét feldolgozó könyv szerzője lesz.
Az alapítvány célja, hogy kulturális események keretén belül is segítse a dadogók társadalmi integrációját, csökkentse a velük szemben gyakran tapasztalható negatív előítéleteket. Ezért a versenyen az ép beszédű és dadogó versenyzők nevezésére egyaránt számítanak.
A részletes pályázati feltételek augusztustól érhetők el az alapítvány honlapján (http://www.senecabeszedstudio.hu/index.html).

 

MTI

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.